Featured
Today’s Deal

Minyak Kelapa Dara Virgin Coconut Oil Blackcurrant Miss Elwani 100 ml (OLD PACK)


Price : RM24.50 /Botol RM35.00 Discount: 10.50RM

Color :

50 Botol Available
Add To Cart

Minyak Kelapa Dara dipanggil "Superfood" sebab ada banyak khasiat & manfaat untuk kesihatan dan kecantikan. Orang dulu-dulu dari Malaysia, Indonesia, Sri Lanka, Brunei, India, Filipina dan Timur Tengah dah lama amalkan.

Minyak Kelapa Dara ni makin famous sebab ramai orang dah try dan rasa yakin & kagum dengan khasiat dan kelebihan Minyak Kelapa Dara ni senang nak hadam & rasa bertenaga.

Kami inovasikan Minyak Kelapa Dara 4 perisa supaya lebih ramai lagi orang dapat rasa, menikmati dan try kelebihannya. Kualiti dan jenis Minyak Kelapa Dara dikategorikan mengikut cara ianya diproses.

Minyak Kelapa Dara adalah jenis yang terbaik yang diproses menggunakan kaedah tekanan cold pressed dan tidak melibatkan sebarang unsur bahan kimia serta dapat mengekalkan nutrisi di dalamnya.

Antara kebaikan Minyak Kelapa Dara Miss Elwani :

1. Melambatkan proses penuaan & kedutan kulit.

2. Meningkatkan daya fungsi otak.

3. Meningkat tenaga.

4. Mengurangkan stress

5. Menjaga kesihatan rambut agar subur & mudah diurus.

6. Menstabilkan paras kolestrol.

Minyak Kelapa Dara Berperisa Jenama Miss Elwani boleh digunakan sebagai minuman kesihatan, losen untuk badan dan tangan, pelembap muka, penanggal makeup, minyak rambut dan sebagai minyak urut. Dengan adanya berisa menjadikan minyak kelapa dara keluaran kami lebih wangi dan harum untuk dimakan atau digunakan sebagai luaran.

Cara menggunakannya : Guna sudu plastik untuk memastikan tiada tidak balas kimia. Ambil 2 sudu, samaada 2 sudu pagi atau 1 sudu pagi dan 1 sudu malam sebelum makan.


My Rating

Log In To Add/edit Rating

You Have To Buy The Product To Give A Review

All Ratings


No Ratings Yet